The Academy

Extensionsspecialist

Basic Course Extensionsspecialist – De Prijs Van Deze Opleiding Is €499,- Excl BTW

Leer de volledige basis van het zetten van extensions. We leren je aan hoe je de kleurbepaling maakt, hoe je de extensions plaatst, en uiteraard hoe je ze nadien verwijderd of omhoog plaatst. Ervaring met extensions is een pluspunt maar zeker geen must. Je moet wel je kniptechnieken goed beheersen, want deze heb je wel nodig om de haren in model te brengen. In deze opleiding krijg je een start pakket mee zodat je met je eerste klanten meteen aan de slag kunt gaan. Na de opleiding krijg je een certificaat mee zodat je kan aantonen dat je de technieken perfect beheerst.

Perfection Training Extensionsmaster – De Prijs Van Deze Opleiding Is €199,- Excl Btw

Je hebt de basisopleiding gevolgd, maar je wilt bepaalde dingen perfectioneren.. De manier van plaatsen, je snelheid, je afwerking Deze opleiding wordt aangepast naar waar de cursist zich in wilt verbeteren

Na de opleiding krijg je een certificaat mee zodat je kan aantonen dat je jezelf wilt blijven verbeteren.

Master of Color

Classic Highlight – €350 Excl Btw

Leer op een snellere en eenvoudige manier hoe je een klassieke highlight service kunt toepassen op je klanten, in deze opleiding tonen we ook hoe je zo dicht mogelijk aan de aanzet kunt werken zonder dat je vlekjes krijgt.

Na de opleiding krijg je een certificaat mee.

Perfect Balayage –  €350 Excl Btw

Leer hoe je een prachtige balayage kunt verkrijgen door heldere lengtes te creëeren maar diepte in het haar te kunnen behouden.

Na de opleiding krijg je een certificaat mee

Ombre Specialist – €395 Excl Btw

Leer enkele technieken om een grote shadowroot te hebben maar toch zeer heldere lengtes te krijgen. In Deze opleiding toon ik je vooral tips hoe je een perfecte blend kunt verkrijgen.

Na de opleiding krijg je een certificaat mee

Babylight Specialist – €395 Excl Btw

In deze opleiding gaan we heel mooie babylights leren trekken, met deze service kan je bijvoorbeeld jonge meisjes, of dames die weinig naar de kapper gaan, een kleur geven waar er weinig onderhoud aan is. Hierbij wordt een techniek gebruikt waarbij het kleur blend met de natuurlijke haarkleur, de uitgroei fade mooi weg tussen de lokken en de eigen haarkleur.

Na de opleiding krijg je een certificaat mee