Kerasilk

WAT IS BIOMIMETIC SILK?

Biomimetic Silk is een veganistisch en duurzaam alternatief voor traditionele zijde van dierlijke oorsprong. Biomimetic Silk is een biotechnologisch verkregen gehydrolyseerde proteïne (eiwit) op basis van een speciale combinatie van veelzijdige aminozuren die de samenstelling en voordelen van de oorspronkelijke zijde nabootst.

WAAROM IS HET ZO GOED?

Omdat haar van nature aminozuren verliest door fysieke handelingen (zoals wassen, kammen, slapen) en omgevingsstress (zoals uv-stralen en vervuiling), wordt het broos, dof en futloos. Kerasilk formules zijn verrijkt met Biomimetic Silk en creëren zowel sterk als mooi haar door de verloren aminozuren binnen en buiten het haar aan te vullen: bij elk gebruik van Kerasilk producten wordt nieuwe Biomimetic Silk aan het haar toegevoegd, wat helpt om de haarstructuur te verbeteren op weg naar sterker en mooier haar.

NOTHING IS MORE MEMORABLE THAN A SMELL

De luxueuze, karakeristieke geuren van Kerasilk zijn ontwikkeld in samenwerking met Franse parfumeurs in Grasse. Zo kenmerkt de Care Signature Fragrance zich door de topnoten van bergamot, cipres en appel, middennoten van witte jasmijn en lelietjes-van-dalen en diepe, rijke basisnoten van amber.

Deze unieke, exclusieve en veelzijdige combinatie creëert een prachtig lichte en verzorgende geur om de multi-zintuiglijke ervaring van Kerasilk te ondersteunen.

KERASILK
SPECIALISTS

SPECIALITY PRODUCTS FOR SIGNIFICANT
HAIR OPTIMIZATION AND IMPROVEMENT

High-performance, multi-benefit product heroes,
creating the best version of your hair.

Specifieke Hero producten, om elk haar of hoofdhuidprobleem op te lossen!

MINDER IMPACT OP HET MILIEU MET EEN VERANTWOORDE AANPAK VAN VERPAKKINGEN

Wij zetten ons in voor een minimalistische en milieuvriendelijke benadering van verpakkingen enontwerp en werken voortdurend aan:

– het verminderen van de hoeveelheid verpakkingsmaterialen en afval

– het verhogen van de hoeveelheid gerecyclede componenten en materialen in onze verpakkingen

– het verhogen van de recyclebaarheid van onze verpakkingsmaterialen

– het ontwikkelen van innovatieve, toekomstgerichte duurzame oplossingen voor het ontwerp van verpakkingen

KERASILK
ESSENTIALS

GENTLE CLEANSING &
CONDITIONING PRODUCTS

The perfect foundation to create
the best version of hair