Extensionsspecialist

Basic course extensionsspecialist – De prijs van Deze Opleiding is €475,- Excl BTW

 

Leer de volledige basis van het zetten van extensions. We leren je aan hoe je de kleurbepaling maakt, hoe je de extensions plaatst, en uiteraard hoe je ze nadien verwijderd of omhoog plaatst. Ervaring met extensions is een pluspunt maar zeker geen must. Je moet wel je kniptechnieken goed beheersen, want deze heb je wel nodig om de haren in model te brengen. In deze opleiding krijg je een start pakket mee zodat je met je eerste klanten meteen aan de slag kunt gaan. Na de opleiding krijg je een certificaat mee zodat je kan aantonen dat je de technieken perfect beheerst.

Perfection training extensionsmaster – De prijs van deze opleiding is €175,- excl btw


Je hebt de basisopleiding gevolgd, maar je wilt bepaalde dingen perfectioneren.. De manier van plaatsen, je snelheid, je afwerking Deze opleiding wordt aangepast naar waar de cursist zich in wilt verbeteren Na de opleiding krijg je een certificaat mee zodat je kan aantonen dat je jezelf wilt blijven verbeteren.

Master of Color

Opgelet, op elke kleuropleiding heb je een model nodig!

Balayage ombre expert – Prijs voor deze opleiding is €250 excl btw

 

Leer de perfecte balayage met ombre effect creëeren, zodat je diepte in het haar krijgt maar het geheel niet te donker wordt.

Na de opleiding krijg je een certificaat mee

Classic Highlight – Prijs voor deze opleiding is €250 excl btw

 

Leer op een snellere en eenvoudige manier hoe je een klassieke highlight service kunt toepassen op je klanten, in deze opleiding tonen we ook hoe je zo dicht mogelijk aan de aanzet kunt werken zonder dat je vlekjes krijgt.

Na de opleiding krijg je een certificaat mee.

Perfect Balayage – Prijs voor deze opleiding is €250 excl btw

 

Leer hoe je een prachtige balayage kunt verkrijgen door heldere lengtes te creëeren maar diepte in het haar te kunnen behouden.

Na de opleiding krijg je een certificaat mee

Ombre Specialist – Prijs voor deze opleiding is €250 excl btw

 

Leer enkele technieken om een grote shadowroot te hebben maar toch zeer heldere lengtes te krijgen. In Deze opleiding toon ik je vooral tips hoe je een perfecte blend kunt verkrijgen.

Na de opleiding krijg je een certificaat mee

Babylight specialist – Prijs voor deze opleiding is €250 excl btw

 

In deze opleiding gaan we heel mooie babylights leren trekken, met deze service kan je bijvoorbeeld jonge meisjes, of dames die weinig naar de kapper gaan, een kleur geven waar er weinig onderhoud aan is. Hierbij wordt een techniek gebruikt waarbij het kleur blend met de natuurlijke haarkleur, de uitgroei fade mooi weg tussen de lokken en de eigen haarkleur.

Na de opleiding krijg je een certificaat mee

Alround mastercolorist – Prijs voor deze opleiding is €950 excl btw

 

Wil je alle technieken van al deze opleidingen aanleren zodat je elke service kunt aanbieden aan je klanten? Volg dan zeker dit traject. We spreiden de opleiding over 3 dagen en hierbij leer ik jou alle tips en tricks aan die ik zelf beheers.

Na de opleiding krijg je een certificaat mee